«با کریمان کارها دشوار نیست»
هدیه 700 میلیون ریالی خیر نیکاندیش به دانشکده پیراپزشکی همدان
این بار نگاه نیک و اندیشه والا، دوباره به حوزه آموزش و امور دانشجویی گره خورد و از سوی خیر نیکاندیش 700 میلیون ریال به دانشکده پیراپزشکی در راستای پیشبرد اهداف آموزشی و دانشجویی هدیه شد.
به گزارش وبدا و همدان، انسانهای بزرگ همواره در اندیشه دیگرانند و دل در گرو خدمت به مردم مینهند. بخشندگی و همدلی جزو زیباترین صفتها است و خیرین، همان انسانهای نیکاندیش و همدلان همیشگی پیش قدم در یاری برای ارایه خدمت هستند.
خیر نیکاندیش، در اقدامی قابل تمجید در راستای ارتقای امور آموزشی و مصارف دانشجویی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مبلغ 700 میلیون ریال به دانشکده پیراپزشکی هدیه کرد.
دکتر بهزاد ایمنی؛ رییس دانشکده پیراپزشکی همدان در اهمیت این اقدام نیک به آیاتی از کلام الله مجید اشاره کرد و بر سفارشات اهل بیت(ع) در خصوص خیرخواهی، بخشش و هدیه تاکید نمود.
وی با تقدیر از همت بلند و نگاه ویژه خیر نیکاندیش به حوزه آموزش، پیشبرد اهداف آموزشی را در توسعه جامعهای پیشرو و متعالی مهم دانست.




