سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/12/13 - 15:10
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 520
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید میدانی و عیادت رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان از دانش‌آموزان مسموم‌شده در مدرسه

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با همراهی رییس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات، سرپرست حوزه ریاست و مدیر روابط عمومی دانشگاه از دانش‌آموزان مسموم‌شده در مدارس همدان و کبودراهنگ عیادت کردند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر مجذوبی و تیم همراه در دقایق اولیه این رخداد به منظور بازدید و بررسی میدانی در مدرسه دانش‌آموزان مسموم شده همدانی حضور یافتند و پس از ارزیابی‌های اولیه در محیط مدرسه و بررسی نحوه مسمویت و گفتگو با اولیا و مربیان مدرسه، به منظور عیادت و پیگیری وضعیت آنها در مجتمع آموزشی درمانی بعثت حاضر شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در این عیادت و دلجویی، ضمن گفتگو با دانش آموزان و کادر درمان، از شرایط مسمومیت دانش آموزان و روند درمان آنها کسب اطلاع کرد و در خصوص اقدامات بعدی و پیگیری‌های لازم دستورات مقتضی صادر کرد.

وی در حاشیه این بازدید و عیادت اعلام کرد: خوشبختانه حال عمومی افراد مسموم این دو مدرسه خوب است و اقدامات لازم در راستای  بهبود حال جسمانی آنها صورت گرفته است.

در ادامه به دستور دکتر مجذوبی، تیم سم‌شناسی و اپیدمیولوژی دانشگاه با حضور در محل و بررسی شرایط دانش آموزان و ارزیابی‌های لازم در این خصوص، تحقیقات و بررسی‌های لازم را حول موضوع مسمویت دانش آموزان آغاز کردند. 

 

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 3748
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3446910
تعداد کاربران بر خط 14