اجرای مانور اسکان اضطراری در بیمارستان شهید قدوسی نهاوند
مانور برپایی چادر اسکان اضطراری با هدف آموزش و ارتقای توانمندی کارکنان در شرایط بحران، روز ۲۱ آبان 1403 با همکاری سازمان هلال احمر شهرستان نهاوند و با حضور محمد مهدی دارایی مدیر بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند و کارکنان این بیمارستان برگزار شد.
به گزارش وبدا همدان، به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی بیمارستان شهید آیت الله قدوسی نهاوند، در این مانور، پرسنل بیمارستان ابتدا آموزشهای تئوری برپایی چادرهای اسکان اضطراری را فراگرفتند که شامل آموزشهای کاربردی درباره انواع چادرها و موارد استفاده آنها بود و سپس در مرحله عملی، به نصب و جمعآوری چادرها پرداختند.
دارایی مدیر بیمارستان در حاشیه این مانور عنوان کرد: مشارکت فعال پرسنل بیمارستان شهیدآیت الله قدوسی در راهاندازی چادرها به نحو احسن انجام شد و به تقویت آمادگی و مهارتهای آنها در مواجهه با شرایط اضطراری کمک کرد.
دارایی افزود: این اقدام با هدف افزایش آگاهی و توانمندی کارکنان بیمارستان در مقابله با حوادث و بحرانهای احتمالی صورت گرفت و با استقبال خوبی از سوی شرکتکنندگان منجر شد.





نظر دهید