سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/07/18 - 11:29
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 124
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین جلسه از هشتمین دور هیئت ممیزه دانشگاه

نخستین جلسه از هشتمین دوره هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی همدان در پانزدهمین روز پاییز با حضور رئیس و اعضای جدید هیئت ممیزه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا همدان، دکتر مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در این جلسه ضمن خیر مقدم به اعضای جدید و قدردانی از تلاش و زحمات اعضای سابق که با این هیئت همکاری و همراهی داشتند اظهار کرد: حضور اعضای سابق و جدید در این هیئت که در راستای موازین و ضوابط علمی دانشگاه قدم بر می‌دارند مزید امتنان بوده و قدردان حضور همه این عزیزان هستیم.
 
وی با ارائه گزارشی از شرایط فعلی دانشگاه به تشریح اقدامات انجام شده در ماه‌های اخیر پرداخت و ابراز امیدواری کرد با همراهی همه اساتید و پزشکان بتوانیم مسیر پرشتاب پیشرفت و توسعه را در حوزه بهداشت و درمان ادامه دهیم.
 
همچنین در این نشست، دکتر حیدر طیبی نیا مجدداً با رای اعضا به عنوان دبیر هیئت ممیزه انتخاب شد و دکتر مجذوبی رییس دانشگاه در ابلاغ جدید، دو سال دیگر مسئولیت ایشان را تایید کرد.
 
در ادامه، اعضای کمیته‌های تخصصی دندانپزشکی پزشکی بالینی علوم پایه بهداشت تغذیه و دیگر کمیته‌های تخصصی مشخص شدند و کمیته تخصصی داروسازی نیز منطبق با قواعد آیین‌نامه، برای نخستین بار در دانشگاه تشکیل شد. 
 
در این جلسه با بررسی موارد و مستندات، دو نفر از اساتید به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند. 
 
 
  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 24367
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3467529
تعداد کاربران بر خط 4