سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/05/21 - 07:11
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 344
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دومین جلسه از کمیته تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور رییس دانشگاه

دومین جلسه از کمیته تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور دکتر محمد مهدی مجذوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر قدرت اله رستمی معاون غذا و دارو، دکتر قربانی شهرت مدیر دارویی استان و نمایندگانی از معاونت‌های درمان، بهداشتی، تحقیقات دانشگاه، سازمان نظام پزشکی استان و بیمه‌ها در سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، در این جلسه دکتر مجذوبی رییس دانشگاه با بیان اینکه حل موانع و مشکلات در هر حوزه تخصصی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است اظهار داشت: تسریع در روند حل مسئله نباید دستخوش نامه نگاری‌ها و بوروکراسی‌های اداری شود.

در ادامه دکتر رستمی معاون غذا و دارو معاونت غذا و داروی دانشگاه نیز ضمن خیرمقدم به مدعوین جلسه، به بیان مطالب اولیه در مورد جلسه کمیته تجویز منطقی دارو پرداخت و سپس دکتر امیرطاهر قربانی کارشناس مدیریت دارویی معاونت غذا و دارو گزارش مصوبات نخستین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی را به طور اختصار ارائه کرد.

گفتنی است در این جلسه درصد تحقق هرکدام از مصوبات  جلسه قبل مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تعیین شد.

همچنین مقرر شد جهت پیگیری مصوبات، زیر کمیته‌ای با حضور کارشناسان هر حوزه تشکیل شود که با عنایت به مصوبات جلسه پیش، محل خدمتی مراکز و پزشکان دارای شاخص‌های نامطلوب در زمینه تجویز مشخص شد و مقرر شد بازخورد مناسب با آنان ارائه شود.

 در ادامه مقرر شد آمار و اطلاعات مصرف سرم‌ها در جلسه بعدی کمیته در دستور کار قرار گیرد. 

 

  • گروه خبری : غذا و دارو,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
پریسا بیگلرخانی
خبرنگار

پریسا بیگلرخانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 7258
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3450420
تعداد کاربران بر خط 5