تکمیل عملیات امحاء محصولات کشاورزی آبیاری شده با فاضلاب در همدان
رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت همدان از امحاء محصولات کشاورزی 50 هکتار از اراضی حاشیه شهر همدان که با فاضلاب خام آبیاری شده بودند، خبر داد.
به گزارش وبدا همدان، مهندس حسین خالقی مجد، با اشاره به پیگیری مصوبات کارگروه کنترل آبیاری زمینهای کشاورزی با فاضلاب گفت: متعاقب برنامه ای که پیش تر با نظارت فرمانداری و بر اساس دستور قضایی با همکاری سایر دستگاههای اجرایی ذیربط انجام شد، در هفته جاری نیز طی دو روز متوالی 50 هکتار باقی مانده از محصولاتی که با همین روش کشت شده بودند، شخم زده شد.
رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت همدان افزود: در مجموع با معدوم سازی 70 هکتار از محصولات کشاورزی آبیاری شده با فاضلاب خام، اعم از حبوبات، ذرت، سبزی و صیفی جات، این عملیات تکمیل شده، اما نظارتها همچنان استمرار دارد.
وی خاطر نشان کرد: افرادی که با تغییر مسیر فاضلاب به زمینهای کشاورزی، اقدام به کشت این محصولات کرده بودند، نیز شناسایی شده و برای آنان پرونده قضایی تشکیل شد.





نظر دهید