دیدار و قدردانی صمیمانه رییس دانشگاه از متخصصین و کارشناسان رادیولوژی و اطلاعات سلامت در بیمارستان شهید بهشتی
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با همراهی معاون درمان و مسئولین مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی با حضور در واحد تصویربرداری و مدیریت اطلاعات سلامت(مدارک پزشکی) این مرکز از همکاران این مجموعه قدردانی کردند.
به گزارش وبدا همدان، دکتر مجذوبی به اتفاق دکتر طهماسبی معاون درمان دانشگاه و دکتر ریحانی مدیر درمان با هدف گرامیداشت روز رادیولوژی و ارج نهادن به زحمات و تلاش همکاران رادیولوژیست و کارشناسان اطلاعات سلامت، به نمایندگی از کلیه همکاران تصویربرداری در بیمارستانها و کلینیکهای دانشگاهی استان در بیمارستان شهید بهشتی حضور یافت و از زحمات و خدمات شایسته همکاران این واحدها قدردانی کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در این بازدید ضمن تبریک روز جهانی رادیولوژی به متخصصین و پرسنل این مجموعه خاطرنشان کرد: تصویربرداری پزشکی یا رادیولوژی یکی از رشته های درحال پیشرفت حوزه پزشکی است و امروزه اشعه ایکس، سی تی اسکن، MRI، سونوگرافی و سایر فناوریهای تصویربرداری پزشکی برای بسیاری از افراد شناخته شده است.
وی با بیان اینکه خدمات همکاران این واحدها در هر مرکز درمانی در روند تشخیص و درمان بیماران بسیار موثر است اظهار کرد: بخشی از خدمات حوزه درمان به عملکرد این همکاران بستگی دارد و شایسته است با قدردانی از زحمات این سپیدپوشان زحمتکش، تلاش و همت آنها را ارج نهاده و موجبات قوت قلب و دلگرمیشان را فراهم آوریم.
دکتر مجذوبی و دکتر طهماسبی در ادامه از بخش تصویربرداری مرکز و واحد مدیریت اطلاعات سلامت (مدارک پزشکی) بازدید کرده و ضمن عرض خداقوت، از زحمات پرسنل در این واحدها قدردانی نموده و بر نقش واحد اطلاعات سلامت بیمارستان در بهبود روند ارائه خدمات و انسجام پرونده و سابقه سلامت بیماران و مراجعین در هر مرکز تأکید کردند.





نظر دهید