راهیابی ۳۰ نماینده دانشگاه علوم پزشکی همدان به مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت
رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی همدان از راهیابی ۳۰ نماینده دانشگاه علوم پزشکی همدان به مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، زلیخا غلامی رئیس اداره قرآن و عترت در خصوص راهیابی شرکت کنندگان بخش معارفی به مرحله کشوری اظهار کرد: در مرحله مقدماتی بخش معارفی، ۱۳۰ نفر از شرکت کنندگان حضور داشتند که در نهایت پس از برگزاری آزمون کشوری۳۰ نفر موفق به راهیابی به مرحله کشوری شدند. در نهایت راه یافتگان به مرحله کشوری، روز هشتم اردیبهشتماه سال جاری به صورت حضوری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با دیگر دانشگاه ها به رقابت خواهند پرداخت.
وی تصریح کرد: در بیستونهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، ۱۳۵۰ نفر از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی همدان در بخشهای مختلف این رویداد قرآنی وزارت بهداشت شرکت نمودند. پ
رییس اداره قرآن و عترت دانشگاه ادامه داد: با توجه به آمار اعلامشده از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دانشگاه علوم پزشکی همدان با ثبتنام ۱۳۵۰ نفر در ۹ بخش مختلف، یکی از مشارکتکنندگان اصلی این رویداد قرآنی بوده است.که از این آمار ۳۴۶ نفر از شرکتکنندگان از بین دانشجویان،۷۸ نفر از اساتید و۹۳۷ از کارمندان این دانشگاه را شامل می شود.
وی افزود: توزیع آماری شرکتکنندگان در بخشهای مختلف به شرح زیر می باشد: ۵۷۸ نفر در بخش آوایی ۹۰۴ نفر در بخش معارف ۱۲۵ نفر در بخش ادبی ۱۲۵ نفر در بخش ایدهپردازی ۱۳۷ نفر در بخش پژوهشی ۳۲۰ نفر در بخش هنری ۹۳ نفر در بخش فناوری ۳۲۳ نفر در بخش ویژه ۷ نفر در بخش بینالملل در ادامه رئیس اداره قران و عترت دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: مرحله نهایی و آیین اختتامیه جشنواره بیستونهم به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از ۲۸ اریبهشت ماه تا ۷ خرداد ماه برگزار خواهد شد.





نظر دهید