رئیس بیمارستان سردار شهید سلیمانی تویسرکان:
شیوع بیماری آنفلوآنزا و افزایش تعداد ارائه خدمات به مراجعین در دی ماه 1403
رئیس بیمارستان سردار شهید سلیمانی با اشاره به شیوع آنفولانزا در دی ماه 1403، از افزایش ارائه خدمات در این بیمارستان نسبت به ماه های گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، دکتر امیر جباری با اشاره به ویزیت 7988 بیمار توسط پزشکان عمومی اورژانس و 1413 بیمار توسط متخصصین این مرکز درمانی، اظهار کرد: در مجموع، تعداد 9401 مراجعه به صورت سرپایی توسط متخصصین و پزشکان بیمارستان سردار شهید سلیمانی مورد معاینه و ویزیت قرار گرفتهاند.
جباری در ادامه از ارائه 469 خدمات دیالیز به مراجعین بخش دیالیز این بیمارستان خبر داد و با اشاره به 339 بیمار بستری در بخش های داخلی ، سی سی یو و آی سی یو، افزایش 20 درصدی خدمات در بخش های بستری این مرکز درمانی نسبت به آذر ماه را ، قابل توجه دانست. همچنین در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به جذب متخصص پاتولوژی برای واحد آزمایشگاه این بیمارستان که با پیگیری های سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان انجام شد، به ارائه 1231 خدمت آزمایشگاهی و افزایش 107 درصدی ارائه خدمات نسبت به آذر ماه اشاره کرد و این افزایش را حاصل عملکرد مطلوب متخصص پاتولوژی بیمارستان سردار شهید سلیمانی دانست.
رئیس بیمارستان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در ادامه عملکرد دیگر بخش ها و واحدهای این بیمارستان را تشریح و تبیین کرد: در این مدت 5803 مورد خدمات اورژانس سرپایی، خدمات اورژانس بستری 406 مورد، خدمات رادیولوژی 661 بیمار ، خدمات اکو 119 بیمار ، خدمات سونوگرافی 60 بیمار ، خدمات هولتر فشار خون و هولتر ریتم قلب 7 بیمار، خدمات تست ورزش 2 بیمار و خدمات اسپیرومتری 17 بیمار انجام شده است.





نظر دهید