سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه 19 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1402/09/06 - 08:20
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 775
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم گرامیداشت روز پرستار در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد

مراسم گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور دکتر سیامک دانشور سرپرست بیمارستان، حجت الاسلام و المسلمین نعمتی امام جماعت مرکز، دکتر پریسا رسولی مدیر پرستاری دانشگاه، مهندس کشوری مدیر بیمارستان و تعدادی از مدیران به منظور تقدیر از پرستاران برگزیده بیمارستان در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

به گزارش وب‌دا همدان به نقل از روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی، مهندس کشوری در ابتدای این مراسم با تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: روز ولادت حضرت زینب (س) مناسبت بسیار خوبی برای نامگذاری روز پرستار و تقدیر از این جهادگران عرصه سلامت است.

وی با تقدیر از زحمات و تلاش های کادر پرستاری بیمارستان اظهار کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، وظیفه ما است که پرستاران را از نظر روحی و شغلی مورد حمایت قرار دهیم چرا که پرستاران در زمانهای مختلف که مردم به خدمات آنها نیاز داشتند، فداکارانه از جان خویش گذشتند و به ارائه خدمات درمانی و مراقبتی پرداختند.

مدیر بیمارستان در پایان گفت: هدیه ای از طرف بیمارستان به مناسبت این روز برای همه پرستاران در نظر گرفته شده است و تلاش تیم مدیریت و پشتیبانی بیمارستان فراهم کردن شرایط مناسب برای رفاه حال همکاران است تا بتوانند به نحو احسن خدمات با کیفیت تری به مراجعان ارائه دهند.

لازم به ذکر است است، اجرای موسیقی سنتی، مسابقه، اهدای جوایز و تقدیر از نفرات برتر از دیگر بخش های این مراسم بود.

 

  • گروه خبری : درمانی
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی
خبرنگار

روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 3282
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3477544
تعداد کاربران بر خط 3