سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1404/05/22 - 07:00
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 406
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان به مناسبت فرارسیدن ۲۲ مرداد روز تشکل‌ها و مشارکت های اجتماعی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به مناسبت فرا رسیدن ۲۲ مرداد روز تشکل‌ها و مشارکت‌های مردمی پیامی صادر کرد.

به گزارش وب‌دا همدان، در این پیام چنین آمده است:                         

بسمه تعالی

 روز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی، فرصتی ارزشمند برای قدردانی از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های بشردوستانه‌ی حوزه سلامت است؛ مجموعه‌هایی که با همت والا، انگیزه‌ای بی‌پایان و روحیه‌ای داوطلبانه، نقش‌آفرین مسیر ارتقای سلامت جامعه بوده‌اند.

این سازمان‌های غیردولتی با فعالیت‌هایی چون اطلاع‌رسانی، آموزش، ارائه خدمات حمایتی و جلب مشارکت مردمی، پلی ارتباطی میان مردم و نظام سلامت ایجاد کرده‌اند و با اقدامات خود، سهمی ماندگار در کاهش رنج بیماران، ارتقا سواد سلامت و بهبود کیفیت زندگی ایفا می‌کنند.

اینجانب ضمن گرامیداشت روز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی، از تلاش‌های ارزشمند همه اعضای محترم تشکل‌های فعال در استان صمیمانه قدردانی می‌کنم و از خداوند متعال، سلامتی، توفیق و برکت روزافزون را برای شما عزیزان خواستارم. خانواده نظام سلامت نیز همچون گذشته، دوشادوش سازمان‌های مردم‌نهاد، مشتاقانه در خدمت هموطنان گرامی خواهد بود.

 دکتر بهروز کارخانه‌ای

رییس دانشگاه

  • گروه خبری : حوزه ریاست,اخبار واحدها
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خانم بیگدلو
خبرنگار

خانم بیگدلو

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 8516
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3438426
تعداد کاربران بر خط 7