سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه 18 اردیبهشت 1405
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1401/12/14 - 16:12
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 691
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گزارش مسمومیت در دو مدرسه دیگر استان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به بروز مسمومیت در دو مدرسه دیگر استان گفت: حال عمومی دانش‌آموزان خوب است.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر طهماسبی معاون درمان دانشگاه اظهار کرد: پیرو تماس با اورژانس مرکز فوریت‌های پزشکی استان، در خصوص اعلام بروز علایم مسمومیت در جمعی از دانش‌آموزان در یکی از هنرستان‌های دخترانه همدان و مدرسه دخترانه ای در ملایر، اعزام سریع تیم اورژانس انتقال مصدومین به مراکز درمانی در دقایق اولیه این رخداد صورت گرفت. 
وی افزود: طی این حادثه، مجموعا ۴۹ نفر از این دو مدرسه به بیمارستانهای همدان و ملایر اعزام و تحت مداوا و درمان قرار گرفتند و خوشبختانه در حال حاضر، حال عمومی همه دانش‌آموزان خوب است. 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه تاکنون، بروز علایم مسمومیت در سایر مدارس استان گزارش نشده‌است، ادامه داد: پس از حصول اطمینان از سلامت دانش آموزان و رفع کامل علایم مسمومیت ترخیص خواهند شد.
  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 10265
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 3453427
تعداد کاربران بر خط 9