سال مهار تورم، رشد تولید
جمعه 14 اردیبهشت 1403
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1403/02/01 - 10:02
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 159
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
دکتر محمودفرشچیان؛

هیچ ارتباطی بین آب و بیماری های پوست ومو وجود ندارد/مردم به حواشی های فضای مجازی توجه نکنند

پیشکسوت و متخصص پوست و مو و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بیماری پوستی در استان همدان هیچ‌گونه افزایشی نداشته است، عنوان کرد: آب باعث افزایش بیماری پوستی نمی‌شود؛ بلکه بیماری‌های پوستی به دلیل خشکی پوست رخ می‌دهد که مردم در مناطق کوهستانی، سرد و خشک و مناطق دور از دریا بیشتر از سایر نقاط به بیماری‌های پوستی همچون اگزما، لکه‌های پوستی و... مبتلا می شوند.

   به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان،دکتر محمود فرشچیان با بیان اینکه بیماری پوستی در استان همدان هیچ‌گونه افزایشی نداشته است، عنوان کرد: آب باعث افزایش بیماری پوستی نمی‌شود؛ بلکه بیماری‌های پوستی به دلیل خشکی پوست رخ می‌دهد که مردم در مناطق کوهستانی، سرد و خشک و مناطق دور از دریا بیشتر از سایر نقاط بیماری‌های پوستی همچون اگزما، لکه‌های پوستی و....مبتلا می‌شوند.

وی افزود: بیش از ده درصد مردم دنیا به بیماری خشکی پوست و اگزما مبتلا هستند

پیشکسوت و متخصص بیماری های پوست و مو و زیبایی با بیان اینکه شیوع بیماری اگزما و خشکی پوست در مناطق خشک و کوهستانی همچون همدان، یزد و کرمان بیشتر از سایر استان‌ها است، عنوان کرد: مهم‌ترین و شایع‌ترین نوع اگزما در حال حاضر اگزمای آتوپیک است که فرد به علت مشکلاتی همچون آلرژیک، خشکی پوست به این نوع اگزما مبتلا می‌شود.
** استفاده از آب برای درمان اگزما و خشکی پوست توصیه و تجویز می‌شود
دکتر فرشچیان عنوان کرد: باتوجه‌به شدت ابتلا به اگزمای آتوپیک نواحی درگیر متفاوت است به‌طوری‌که امکان دارد موجب ایجاد تاول خارش‌دار بر روی کف دست، انگشتان دست و گاهی اوقات بر روی پا کند.

وی با بیان اینکه دلیل زیاد بودن اگزما و خشکی پوست در استان همدان فقط مربوط به آب‌وهوای کوهستانی و خشک است و ارتباطی به آب و سایر عوامل مرتبط با آن ندارد، مطرح کرد: آب باعث افزایش رطوبت پوست می‌شود و هر عاملی که رطوبت پوست را افزایش دهد بیماری اگزما را کاهش می‌دهد

متخصص بیماری‌های پوست و مو و زیبایی بیان کرد: استفاده از آب برای درمان اگزما و خشکی پوست توصیه و تجویز می‌شود.
*هیچ ارتباطی بین آب و ریزش مو وجود ندارد

دکتر فرشچیان با بیان اینکه ریزش صد تار مو در روز طبیعی است، عنوان کرد: در حالت طبیعی و روتین روزانه صد تار مو می‌ریزد و صد تار مو جایگزین آن می‌شود و این موضوع هم ارتباطی با آب ندارد.


وی با بیان اینکه برخی بیماری‌های هورمونی در بانوان و آقایان که اکثر مواقع در سن جوانی رخ می‌دهد و به آن تاسی مردانه و ریزش موی زنانه گفته می‌شود باعث عدم جایگزینی ریزش موی طبیعی می‌شود، خاطرنشان کرد: اکثر افرادی که برای ریزش مو به متخصصین پوست و مو مراجعه می‌کنند بیمار نیستند و نیازی به مصرف دارو ندارند.


متخصص بیماری‌های پوست و مو و زیبایی با بیان اینکه هیچ ریزش مو غیرطبیعی در استان همدان وجود ندارد، عنوان کرد: استفاده از آب در بیماری ریزش مو به دلیل تأثیری که بر کاهش چربی مو و افزایش رشد مو دارد توصیه می‌شود.

 

دکتر فرشچیان با بیان اینکه نور مستقیم و نحوه تابش آفتاب باعث ایجاد لکه‌های پوستی در خانم‌ها و آقایان می‌شود، تأکید کرد: به دلیل زیاد بودن هورمون استروژن و پروژسترون در بانوان و اختلال این هورمون‌ها با نور آفتان میزان بیماری لکه‌های پوستی در خانم‌ها بیشتر از آقایان است.


وی عنوان کرد: به دلیل آب‌وهوای کوهستانی استان همدان و زیاد بودن روزهای آفتابی در این استان بیماری لکه‌های پوستی نسبت به سایر استان‌ها بیشتر است، استفاده از کرم ضدآفتاب به‌صورت مستمر و مرتب برای این بیماران توصیه می‌شود.


پیشکسوت و متخصص بیماری‌های پوست و مو و زیبایی اظهار کرد: افراد ورزشکار، کوهنورد و افرادی در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارند باید کرم ضدآفتاب زینک اکساید و در صورت ایجاد لک از کرم لکه بر استفاده کنند.
دکتر فرشچیان ضمن اشاره شایعات که از زبان ایشان در فضای مجازی مبنی بر افزایش بیماری‌های پوستی به علت آب آلوده منتشرشده است، گفت: بنده اصلاً چنین ادعایی را قبول ندارم و تاکنون علت هیچ بیماری پوستی را آب تشخیص نداده‌ام و این ادعا از لحاظ علمی صحت ندارد
*** در هیچ کتاب علمی به ارتباط آب و افزایش بیماری‌های پوستی اشاره نشده است
وی در ادامه افزود: تمام تشخیص و گفته‌های بنده بر اساس ادعاهای علمی است در هیچ کتاب علمی به ارتباط آب و افزایش بیماری‌های پوستی اشاره نشده است.


پیشکسوت و متخصص بیماری های پوست و مو و زیبایی توصیه کرد: مردم به حواشی فضای مجازی توجه نکنند و مطالب مربوط به‌سلامت و درمان را فقط از پزشکان متخصص مطالبه کنند و هرگونه خطر بهداشتی و درمانی از طریق کادر درمان به اطلاع مردم خواهد رسید.

  • گروه خبری : درمانی,اخبار سلامت
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
خبر   نگار
خبرنگار

خبر نگار

آدرس
شماره تلفن: ۰۸۱۳۱۳۱۵۰۲۵
نشانی::همدان، میدان پژوهش، خیابان شهید فهمیده، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ۵
 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 607
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 1144177
تعداد کاربران بر خط 0

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام